Advies op maat

Iedere zorgorganisatie is anders, met een eigen dynamiek, cultuur en werkwijze. Dat betekent dat er niet één panklare aanpak of oplossing is. Daarom is onze aanpak altijd maatwerk. Hoe ver uw organisatie ook is met het organiseren van zorgondersteuning, wij ondersteunen u met raad en daad.

 

Prettige omgeving

Een prettige omgeving aan het herstel van patiënten in een ziekenhuis en het woongenot van bewoners in de langdurige zorg. Hoe realiseert u deze prettige omgeving? Niet alleen de muren en de inrichting spelen hier een rol, maar zeker ook de mensen die hier werken. Hierbij denken wij niet alleen aan de zorgverleners maar ook aan alle andere functionarissen dus ook onze zorg- en woonondersteuners. Om die reden zorgen wij er dan ook voor dat zij niet alleen zijn uitgerust met de juiste middelen en materialen, maar ook weten hoe zij oprechte aandacht en een luisterend oor aan patiënten/bewoners bieden.

Advies Op Maat Prettige Omgeving Assist Zorgondersteuning
Advies Op Maat Persoonlijke En Oprechte Aandacht Assist Zorgondersteuning
Persoonlijk en oprechte aandacht

Onze medewerkers zijn uiteraard opgeleid om de taken correct en binnen gestelde tijd uit te voeren. Het uitvoeren van hun taken gaat echter vaak gepaard met persoonlijk contact met uw patiënten/bewoners. Om die reden besteden wij tijdens de opleiding van onze zorg- en woonondersteuners ook tijd en uitleg aan het geven van oprechte aandacht aan patiënten/bewoners.

Advies Op Maat Medewerkers In Hun Kracht Assist Zorgondersteuning
Medewerkers in hun kracht

In de basis zorgen onze zorg- en woonondersteuners dat uw zorgpersoneel de ruimte krijgt die zij nodig hebben om de juiste zorg te verlenen. Zo zijn onze zorg- en woonondersteuners ook verantwoordelijk voor facilitaire taken zoals het zorgen voor een schoon bed en een schoon huis. Van schoonmaak, wassen, eten en drinken serveren tot voorraadbeheer en patiëntbegeleiding, allemaal taken die uw personeel onnodig belasten. Samen geven zij uw patiënten/uw bewoners de persoonlijke aandacht die zij nodig hebben en verdienen.

Advies Op Maat Een Besparing In Kosten Assist Zorgondersteuning
Een besparing in kosten

Wij bieden maatwerk door mee te bewegen met de zorgvraag. Neemt het aantal patiënten af of verandert de zorgvraag? Dan passen wij de inzet van onze zorg- en woonondersteuners hierop aan. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u de ondersteuning krijgt op het moment dat u deze nodig heeft.