Slimmer organiseren

De zorg is volop in beweging. Zo is de drempel tot verblijf in een zorgorganisatie verhoogd en blijven mensen met een zorgbehoefte vaker en steeds langer thuis wonen. Zorgaanbieders zien hun cliƫntenbestand daardoor veranderen. Zij passen hun dienstverlening aan op de hogere zorgzwaarte. Dit vereist een andere samenstelling van het personeelsbestand. Het tekort aan medewerkers met een hogere deskundigheid vormt echter een structurele uitdaging.

Assist Zorgondersteuning Ondersteuning
Analyseren

Weet u nog niet hoe u de zorgondersteuning het beste in kunt richten? Geen probleem. Wij analyseren uw situatie en adviseren u over de mogelijk te nemen vervolgstappen.

Analyseren Assist Zorgondersteuning
Adviseren

Heeft u al een plan, en wilt u zeker weten dat u alles op de best mogelijke manier inricht? Wij lichten uw plan door en adviseren u over mogelijke verbeteringen met behulp van een verbeterrapport.

Opleiden

Wilt u uw mensen extra ondersteuning bieden in hun werk? Wij bieden diverse opleidingen, zoals een gastvrijheidsopleiding, bestaande uit de modules gastvrijheid, communicatie, samenwerken en beleving van de gast. De training wordt geheel op uw organisatie en medewerkers wordt afgestemd.

Ondersteunen

U bent al actief met zorgondersteuning, maar het loopt nog niet helemaal zoals gewenst? Wij kunnen de aansturing van uw teams voor onze rekening nemen of extra mensen bieden die volledig geschoold zijn om de ondersteuningswerkzaamheden uit te voeren.

Organiseren

Wilt u gebruikmaken van zorgondersteuning, maar heeft u hier niet de juiste mensen voor in huis? Wij bieden u onze Assist-medewerkers. Wij nemen de volledige zorgondersteuning voor u uit handen, van aansturing tot uitvoering.