Over Assist Zorgondersteuning
Langdurig samenwerken

Wij zijn ervan overtuigd dat niet alleen kennis en vaardigheden van invloed zijn op een succesvolle uitvoering van de werkzaamheden. Zeker ook het belang van intensief en langdurig samenwerken vormt de sleutel tot succes. Samen kan men in partnerschap meer bereiken.

Langdurig Samenwerken Over Assist Zorgondersteuning
Missie en visie
Effectieve inzet van personeel

De zorg is constant in beweging. Zo verandert de zorgvraag, deze vraag wordt complexer. Op het moment dat organisaties op de juiste wijze taakdifferentiatie doorvoeren realiseert u een effectieve inzet van uw personeel. Zorgmedewerkers krijgen de mogelijkheid zich te richten op het bieden van specialistische zorg terwijl onze zorg- en woonondersteuners de overige taken op zich nemen. Zo krijgt uw patiënt en cliënt niet alleen de zorg en ook de aandacht die hij of zij verdient.

Ontzorgen van de zorg

Mensen blijven steeds langer thuis en in de medisch specialistische zorg zien wij een verzwaring van de zorgcomplexiteit. Dit vraagt wat van uw organisatie en uw zorgmedewerkers. Door inzet van onze zorg- en woonondersteuners krijgen uw medewerkers de ruimte dé specialistische zorg te bieden die uw patiënt of cliënt nodig heeft. Denk hierbij aan het begeleiden van uw patiënten/cliënten, bedden opmaak, of schoonmaak.

Moederbedrijf Vebego

Van klein familiebedrijf tot multinational. Inmiddels is Vebego, moederbedrijf van Assist Zorgondersteuning, in binnen- en buitenland een toonaangevende speler op het gebied van facilitaire dienstverlening en zorg. Zijn expertise in de zorg heeft het ondergebracht bij Assist Zorgondersteuning, Assist en Hago Zorg. Met ruim 40.000 medewerkers in binnen- en buitenland is Vebego een belangrijke internationale speler op het gebied van facilitaire dienstverlening en zorg.

Vebego
Assist
Assist

Assist helpt zorgaanbieders met het opnieuw inrichten van hun bedrijfsvoering en verbeteren van hun personele inzet. Met een frisse blik nemen we de organisatie onder de loep. We optimaliseren bedrijfsprocessen, verlagen kosten en zetten zorgverleners in hun kracht. Hierdoor wordt de organisatie weer financieel gezond en verbetert de zorgverlening. Samen met de klant geven we het bedrijf een nieuwe start. We helpen de zorg vooruit en blijven dat doen. Ook op de lange termijn. Dát is de kracht van Assist.

Assist
Hago Zorg
Hago Zorg

In een schone omgeving kunnen mensen aangenamer verblijven en beter herstellen of genezen. Een uitdaging voor zorgorganisaties, want in de zorg is gewoon goede schoonmaak niet goed genoeg. Patiënten en cliënten een veilig gevoel geven, in een gastvrije omgeving. Hago Zorg en zorgaanbieders realiseren dit samen, waarbij de zorgorganisatie altijd het uitgangspunt vormt voor de invulling van de schoonmaakdienstverlening.

Hago Zorg