Twee minuten stilte voor Melanie

Op 15 april was er een ernstig geweldsincident binnen de GGZ Mondriaan in Heerlen, een van de samenwerkingspartners van Hago Zorg. Hierbij kwam hun medewerker Melanie om het leven. Onze gedachten gaan uit naar haar, haar familie, vrienden én collega’s.
02-05-2024
1 min.
Twee minuten stilte voor Melanie
Stilte
Hago Zorg Umcg Muziek 1
De 5 zorgcategorieën

‘Positieve impact met Frédérique’ ontroert bezoekers en patiënten in UMCG

“Muziek ontroert, verbindt en raakt.” Na muzikale optredens onder andere bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, het Zuyderland Medisch Centrum en Altrecht bood ditmaal UMCG ruimte aan de roadshow ‘Positieve impact met Frédérique’ van Hago Zorg.
25-10-2022
1 min.
Hago Zorg Muziek Altrecht
De 5 zorgcategorieën

In het hart van én voor Altrecht

Dit keer was het de beurt aan de zorgcategorie GGZ voor een muzikaal optreden. In de mooie tuin in het hart van Altrecht speelde Frédérique prachtige liedjes.
21-07-2022
1 min.
Frederique MCL Leeuwarden (5 Van 7)
De 5 zorgcategorieën

“Het applaus was warm, maar dit raakt recht in mijn hart”

“Het applaus was warm, maar dit raakt recht in mijn hart”
24-06-2022
1 min.
Hago Zorg Catharina 21 April 196A8968 LR
De 5 zorgcategorieën

Geluksmomentjes in het Catharina Ziekenhuis

In navolging van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis en het Zuyderland Medisch Centrum was deze keer het Catharina ziekenhuis aan de beurt voor een optreden van zangeres Frédérique. Bekijk de video om mee te genieten van het prachtige pianospel.
12-05-2022
< 1 min.
Hago Zorg Muziek Zuyderland 7
De 5 zorgcategorieën

Muziek in het Zuyderland Medisch Centrum

Op 31 maart mochten we in het Zuyderland Medisch Centrum een muzikale uitvoering brengen. Muziek raakt, verbindt, verwondert en ontroert. Deze impact was direct zichtbaar toen singer-songwriter Frédérique haar eerste noot speelde in de hal van het Limburgse ziekenhuis.
19-04-2022
1 min.
Dosocial Final Logo Outline
De 5 zorgcategorieën, Organisatie

Herman Busch nieuw bestuurslid van DoSocial

Stichting DoSocial levert een structurele bijdrage aan een maatschappelijke beweging waarin mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. Herman Busch, algemeen directeur van Hago Zorg, is met ingang van 2022 secretaris van deze stichting.
18-01-2022
1 min.
Hago Zorg Muziek Avl 1
De 5 zorgcategorieën

Positieve impact op bezoekers AVL

Donderdag 16 december werd het Antoni van Leeuwenhoek, hét in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut in Amsterdam, muzikaal ingekleurd. Aan de start van de nieuwe communicatiecampagne van Hago Zorg, waarin alles draait om écht positieve impact te brengen op ieder mens in de zorg, koos Hago Zorg voor een muzikale aftrap.
23-12-2021
2 min.
Hago Zorg Do Social Sinterklaas 23
De 5 zorgcategorieën

Hago Zorg viert samen met DoSocial Sinterklaas

Sinterklaas gevierd? Wij ook! Samen met stichting DoSocial organiseerde Hago Zorg een Sinterklaasviering voor ouderen. Geweldig om zoveel blije gezichten te zien bij Surplus deBreedonk en woonzorgcentrum Bosbeek van Stichting Sint Jacob.
10-12-2021
1 min.
Banner Rondje GGZ
De 5 zorgcategorieën

Hago Zorg draagt steentje bij aan mentale gezondheid met “Rondje GGZ Oost Brabant”

GGZ Oost Brabant heeft de ambitie om de mentaal gezondste regio van Nederland te worden. In dit kader vond 18 september een fietstocht plaats voor cliënten, familieleden en personeel van Huize Padua. Wendy van de Klundert, Klantmanager Hago Zorg: “Ik hoefde geen seconde na te denken toen de klant ons vroeg of we de fietstocht wilden sponsoren.”
28-09-2021
2 min.
Ziekenhuis Amstelland
De 5 zorgcategorieën

Ziekenhuis Amstelland tekent bij voor vijf jaar met Hago Zorg

Ziekenhuis Amstelland en Hago Zorg werken ook de komende jaren samen. Herman Busch, algemeen directeur van Hago Zorg: “Ziekenhuis Amstelland wil ‘aangenaam dichtbij’ zijn. Wij brengen positieve impact voor ieder mens in de zorg. Dat is een prachtige combinatie die we graag voortzetten.”
16-09-2021
1 min.